Verslag: spelersvoorstelling 2017-2018

Beste,
We staan alweer aan de start van een nieuw voetbalseizoen.

Als we heel eventjes terugblikken naar onze prestaties van vorig seizoen kunnen we heel kort besluiten. Hoogtes en laagtes ! Eind december dachten sommigen reeds aan promoveren, eind maart keken dezelfde naar de kelder van de ranking. De reden ? Wie durft er te zeggen dat hij DE reden kent ? Voetbal is nu éénmaal onvoorspelbaar, misschien wel “het” mooiste van het spelletje. Om ons geweten te sussen zouden we enkele factoren kunnen opnoemen die zeker en vast een rol hebben gehad. Verderop in deze brochure zal Alain een iets diepere analyse maken van het vorige seizoen. Laat ons positief blijven en de mooie zaken onthouden. Dat we geloven in deze jonge kern is duidelijk. De meeste jongens bleven aan boord en ook de volledige trainersstaf blijft behouden.

Onze transfers staan borg voor jong regionaal talent en (hopelijk) bijkomende efficiëntie. We blijven hiermee trouw aan onze clubvisie. Deze kern moet in staat zijn om onze ambitie waar te maken. We mikken op een top 5 plaats en een deelname aan een eindronde zou ons aangenaam plezieren. Promoveren ? Tot nader orde is dit geen doelwit !

Na 6 jaar hoofdsponsoring zet Klein Londen een stapje terug. De modezaak uit Eine blijft een trouwe en belangrijke cosponsor. Met DKF vonden we vrij snel een nieuwe hoofdsponsor in eigen huishouden.

Alle teams beginnen aan het nieuwe seizoen in een fonkelnieuwe uitrusting. Hiervoor konden we een beroep doen op trouw gebleven en nieuw aangetrokken shirtsponsors.

Voor het eerst starten wij met een extra 1é elftal, in 4de provinciale. Hiermee willen wij vooral eigen opgeleide spelers een extra kans geven om zich te ontwikkelen in een 1é elftal. Dit team staat onder de sportieve leiding van Sody Schiettecatte, onze voormalige T2. Zijn jongens zullen hun thuismatchen betwisten op zaterdagavond op het kunstgrasterrein.

Je hebt ongetwijfeld reeds het nieuwe clublogo gezien. Het nieuwe embleem vervangt het oubollige mannetje van voorheen. De kleuren spreken voor zich, de buffels verwijzen naar de befaamde Buffelbrug van Eine. Het goudkleurige is dan weer een link naar onze Koninklijke titel, die elke vereniging die ouder is dan 50 jaar, mag dragen.

We hebben ook een nieuw clublokaal ! Met Brecht van ’T Perrongeluk werd een enthousiaste caféuitbater gevonden waar wij de komende drie seizoenen ons clublokaal zullen huisvesten.

Het zou bijna misdadig zijn mocht ik onze mensen vergeten te bedanken die dagelijks GRATIS ten dienste staan van onze club. ZIJ zijn de rijkdom van onze club ! Enkel door hun aantal op te drijven kunnen we de lat hoger leggen en mogen we van een hoger niveau dromen. Binnen onze club is er een waaier van mogelijkheden om ons te helpen. Reeds enkele vrije uren spenderen aan onze club is voor u misschien een kleinigheid, voor ons waarschijnlijk een grote hulp ! Wil jij enkele uren van uw vrije tijd spenderen in onze werking ? Spreek gerust een bestuurslid aan.

Ten slotte wil ik ook al onze medewerkers bedanken die steeds paraat staan en wens ik jullie een succesvol voetbaljaar met vreugde, ambiance en plezier.

Mario Ronsse – Voorzitter dagelijks bestuur

 

Nieuwkomers bij Kwik: (van links naar rechts) Lander Deconinck, Gilles Beerens, Jordi Roels, Glenn Bauwens, Felix Bauters, Thibault Vandeputte, Jeffrey Eeckhout

De volledige infobrochure kan je HIER downloaden.