KVK Evolution Center 2017-2018

KV Kortrijk is ook aanwezig in jouw buurt! Met de KVK techniekschool zijn we sinds het seizoen 2015-2016 actief en gestart op 6 verschillende locaties.

Voor het seizoen 2017-2018 breiden we onze techniekschoolwerking verder uit.

Naast de eigen Jeugdacademie in Kortrijk waar er 3 sessies per week doorgaan (woensdag, vrijdag en zondag) zijn we te gast in Oostkamp, Kortemark, Eine, Zottegem, Ingelmunster, Avelgem, Monceau en Antoing. Hoewel er steeds een nauwe samenwerking is met de lokale club, zijn de KVK Techniekscholen toegankelijk voor elke gemotiveerde voetballer tussen U7 en U12 (in centrum Kortrijk zelfs vanaf U6 t.e.m. u13). Je bent dus steeds welkom, ongeacht bij welke club je speelt!

De doelstelling van de KVK Techniekscholen is om de spelers langer in hun vertrouwde omgeving te laten voetballen (want: tijd in de auto = verloren tijd), maar toch een extra prikkel te geven onder de vorm van een extra training vanuit de KVK-visie, gegeven door KVK-jeugdtrainers samen met een trainer van de lokale club.

Op elke locatie zijn we actief van september tot december (2 blokken van 6 sessies) en van eind januari tot juni (2 blokken van 8 sessies). De trainingen gaan door in zaal of op kunstgras in groepjes van maximum 8 spelers. Op die manier kunnen de trainers zich volledig focussen op de individuele ontwikkeling van de spelers.

Verdere informatie omtrent onze techniekscholen is terug te vinden in de brochure.

Ook de info over de gratis startevents is hieronder terug te vinden.

Interesse of inschrijven?

Registreer snel op ons online platform kvkevolutioncenter.elftalmanager.be of mail naar evolutioncenter@kvk.be.

Flyer HIER te downloaden!

Flyer HIER te downloaden!

Meer info? Inschrijven?

[tb_contact mailto=”luc.dekens@telenet.be” title=”Contacteer Luc Dekens”]