Clubreglement

UITRUSTING

– Trui en broek worden na de match ordentelijk terug in de valies opgeborgen. De truimouwen worden niet binnenste buiten afgegeven. Kousen worden door de speler zelf gewassen.
-Uw persoonlijke kledij, best voorzien van een naamlabel moet in de kleedkamers aan de daartoe voorziene kapstokken opgehangen worden en niet op de banken achtergelaten worden.
– Bij duiveltjes en pré-miniemen is voetbalschoeisel met vaste studs verplicht. Beenbeschermers zijn tijdens wedstrijden en trainingen voor iedereen verplicht.
– Van 1 december tot eind januari trainen we in lange trainingsbroek.
– Voetbalschoenen moeten na de match worden schoongemaakt aan de daarvoor bestemde voetborstels en buitenkraan. Het is ten stelligste verboden om deze op de muren af te kloppen, zowel binnen als buiten, of ze af te wassen onder de douche.
– Iedere speler is verplicht om zich te douchen na een sportinspanning. Om hygiënische reden raden wij u aan om badslippers te dragen tijdens het douchen.
– De stortbaden zijn er voor jullie! Probeer deze dan ook proper te houden. Het is verboden om met vervuilde kledij of schoeisel te douchen. Zo vermijden we samen het vele werk en onkosten om aflopen te ontstoppen.
– Ook in het drinkwaterreservoir worden geen schoenen afgewassen.
– Zorg steeds voor aangepaste kledij aangepast aan de weersomstandigheden en de staat van het terrein.
– Bij elke voetbalactiviteit zijn uw voetbalschoenen in onberispelijke staat. Breng steeds een paar loopschoenen mee.
– Het nieuwe trainingspak wordt verplicht gedragen voor en na de wedstrijd. Met deze training wordt niet getraind.
– Elke speler zorgt er voor dat hij een persoonlijke drinkfles (wielrennersbus) bij heeft bij elke sportactiviteit.

HOUDING, RESPECT EN BELEEFDHEID

– Spelers, waarvan het lidgeld niet betaald is, zullen niet in aanmerking komen voor een selectie. Raadpleeg de jeugdvoorzitter indien er problemen zijn m.b.t. het betalen.
– Er wordt van iedere speler verwacht dat ze een correcte houding aannemen tegenover bestuur en derden. Respecteer de beslissingen van de scheidsrechter en wees hoffelijk tegen uw tegenstrever. Houd de naam en faam van onze club hoog!
– Elke trainer wordt aangesproken met “trainer”. De afgevaardigden worden met de voornaam aangesproken.
– Na de match wachten we tot iedereen klaar is om dan op teken van de trainer of afgevaardigde samen de kleedkamer te verlaten. Niemand verlaat eerder of apart de kleedkamers. Bij het betreden van de cafetaria drukken we onze supporters de hand.
– Elke speler wordt aangesproken met zijn/haar voornaam. Scheldwoorden en andere pesterijen zullen niet getolereerd worden.
– Het is voor de spelers verboden te roken of alcoholische dranken te nuttigen binnen de sportaccommodaties.
– Respecteer het materiaal, de kleedkamers, kledij … enz.
– Eventuele problemen of stoornissen worden niet betwist aan de toog. Spreek hiervoor de juiste personen, (trainer, bestuur, voorzitter, … enz.) aan.

ORGANISATIE

– De verplaatsingen worden met eigen vervoer geregeld. Op verplaatsing vertrekken we steeds van aan het clublokaal.
– De speler dient steeds aanwezig te zijn op trainingen en wedstrijden. Indien belet moet men de trainer steeds vooraf verwittigen. Spelers die de laatste training voor een wedstrijd niet aanwezig waren dienen zelf contact te nemen met hun trainer om hun selectie te bevestigen.
– Het trainingsmateriaal wordt gezamenlijk meegenomen en na de training door iedereen terug meegebracht en aan de trainer afgegeven. Enkel de trainer heeft toegang tot het materiaalhok.
– De terreinen mogen niet betreden worden buiten de daarvoor voorziene uren.
– Ouders worden niet toegelaten in de kleedkamers of gangen, met uitzondering van de duiveltjes. Ook de neutrale zone is verboden terrein voor ouders.

VISIE TEGENOVER RACISME