Kerstfeest jeugd 2014

 

Beste speler,

Geachte ouders,

Ik heb het genoegen u uit te nodigen op het kerstfeest voor spelertjes van U6, U7, U8, U9, U10, U11, U12, U13 dat zal doorgaan op zaterdag 20/12/2014 vanaf 17u30 in zaal De Kring te Eine.

We hebben opnieuw gezorgd voor een avondvullend programma voor jong en oud.

Omstreeks 19u00 is er een heuse KIDS DISCO SHOW. De “Kids Disco Show” is meer dan zomaar een kinderdisco. Het is 90 minuten puur show en entertainment voor de kinderen. Ze brengen een wervelende show met talloze “Kids-hits”, spelletjes, leuke cadeautjes, dans en spektakel. Ook de ouders genieten uitbundig mee ! De “Kids Disco Show” is een echte familieshow met uiteraard de kids in de hoofdrol ! De kinderen genieten enorm van deze op en top professionele kinderdisco. Vol actie, dans, spektakel, speciale effecten, humor en entertainment.

De Kids Disco Show is een zeer interactive show met een hoog mee-doe-gehalte.how bevat alle spektakel en trends van het moment, alles wat kids hip en cool vinden. Met een al te gekke dj-presentator en crazy dans animators, is “De Kids Disco Show” een unieke show met top entertainment voor kids.

Nadien komt de kerstman langs. Vooraf kunnen we een lekkere koffiekoek verorberen met een drankje. Het kerstfeest is gratis voor iedere speler. Om echter de kosten te drukken zal iedere andere aanwezige zoals, ouders, broer, zus, … enz. een minieme bijdrage van €5 betalen aan de inkom.

Om de organisatie zo vlot mogelijk te laten verlopen willen wij u verzoeken om onderstaand strookje ingevuld terug te bezorgen aan uw trainer of afgevaardigde ten laatste op 14/12/2014.

Opgelet ! Gelieve geen geld te deponeren bij uw inschrijvingsstrookje. U kunt enkel betalen voor de extra aanwezigen bij het binnenkomen van de zaal op 20/12/2014.

Sommige ouders hebben kinderen voetballen in verschillende categorieën. Daarom kunt u ook uw favoriete tafel vermelden waaraan u zult plaats nemen.

Ten slotte vragen we dat iedere aanwezige speler onder begeleiding zal zijn van minimum 1 volwassen persoon.

Bedankt voor uw medewerking,

Het bestuur

Inschrijvingsstrookje kan je hier printen.