Wegenwerken: rotonde Bruwaan N60

Het agentschap werkt aan de ombouw van de rotonde Bruwaan (Samsonite) op de N60. Er komen nieuwe vrijliggende fietspaden. De rotonde krijgt een extra rijstrook en het asfalt wordt vernieuwd vanaf de rotonde tot net voor de brug over de Deinzestraat (N459). De werken duren van 23/09/2019 tot december 2019, met voorbereidende werken vanaf 02/09/2019. Deze timing is in functie van weersomstandigheden – Wegen & verkeer

Het Agentschap Wegen en Verkeer start (onder voorbehoud) dit najaar met de ombouw van de rotonde op de N60 t.h.v. De Bruwaan (Samsonite).

De rotonde krijgt een extra rijstrook, er komen vrijliggende fietspaden en het asfalt wordt vernieuwd vanaf de rotonde tot net voor de brug over de Deinzestraat (N459).

Door de ombouw naar een tweestrooksrotonde en door de toeleidende wegen te verbreden, zal het verkeer vlotter doorstromen. Tegelijkertijd worden de fietspaden heraangelegd en komt er een veilige fietsverbinding tussen de rotonde en de Doornikse Heerweg.

De werken starten onder voorbehoud in het najaar van 2019 en zullen tot het einde van het jaar duren. De exacte start- en einddatum zijn nog niet gekend!!

Er wordt in twee grote fases, per weghelft, gewerkt. Hierdoor wordt de hinder voor het verkeer en de fietsers zoveel mogelijk beperkt. – Stad Oudenaarde

Klik op de afbeelding om te vergroten..

Meer info hier!