Verslag: spelersvoorstelling 2019-2020

Beste sportvrienden,

Wij staan aan de vooravond van een nieuw voetbalseizoen 2019-2020.
Een competitie waar we eens te meer hoopvol naar uitzien en er dan ook het allerbeste van verwachten. Kwik Eine beschouwt zich ondertussen als een titelkandidaat in derde provinciale, en is fier te kunnen, en te mogen stellen dat veel vaste kernspelers hun contracten
met de club hebben vernieuwd, wat op zich een puike prestatie is.
Voeg daarbij ons jeugdig talent en wij durven stellen dat KWIK Eine er een schitterend seizoen moet van maken.

Naast het eerste elftal beschikken wij over een talentrijke beloftenploeg. Een jeugdige B ploeg in 4de provinciale en een kwaliteitsvolle juniorenploeg met jongeren die hun kans zullen wagen om door te stoten naar de A-kern. Dat KWIK Eine de vruchten zal kunnen plukken van haar degelijk jeugdbeleid spreekt voor zich. Dit moet ongetwijfeld een stimulans voor het jeugdbestuur zijn om de ingeslagen weg te blijven volgen. Doe zo voort !

KWIK Eine rekent op zijn trouwe achterban en hoopt met attractief voetbal vele supporters naar de Pater Ruyffelaertstraat te lokken.

Wij zijn de talrijke commerciële medewerkers van onze publiciteitspanelen rondom onze terreinen en in onze kantine ten zeerste dankbaar.

En last but not least zijn wij onze hoofdsponsor en co-sponsors ten zeerste dankbaar voor het hernieuwen van hun contracten. Ook zij dragen KWIK Eine een warm hart toe.

Wij trachten ons te houden aan een strikt financieel plan, wat ons moet toelaten op langere termijn het hoofd boven water te houden. Het eerste luik, namelijk een voorzichtige transferpolitiek hebben we reeds achter de rug.

De enige manier die ik kan bedenken om U allen voor onze steun en hulp te bedanken is door een schitterend seizoenprestatie neer te zetten !

Daarom reken ik en vertrouw ik op deze spelersgroep en op onze bestuursploeg om het beste van zichzelf te geven.

Ten slotte wens ik al onze ploegen het allerbeste toe voor het nieuwe seizoen. Laat ons hopen op een sportief en spannend kampioenschap !

Uw voorzitter Bart Dossche

Enkele nieuwkomers: VLNR Frederic Van Poucke, Willem Travers, Emile De Smet, Denis Yuseinov, Xander Bracke

Brochure spelersvoorstelling Kwik Eine 2019-2020