Vernieuwde Best of Belgian Football app

“WE LATEN FANS ELKE SPELER DIGITAAL OP DE VOET VOLGEN!”

Alle officiële wedstrijdinfo beschikbaar via vernieuwde voetbalapp Best of Belgian Football!

Een penalty, een gele kaart of een vervanging. Die wedstrijdstatistieken vinden alle voetballiefhebbers voortaan nog sneller en vlotter terug in de vernieuwde Best of Belgian Football Applicatie. De app neemt alle jeugd-, dames- en mannencompetities op in de grootste database van het amateurvoetbal.

Naast een nieuw design mag je vanaf deze update ook genieten van een uitgebreidere zoekfunctie, een eenvoudigere navigatie en een verbeterd matchcenter inclusief de laatste vijf seizoenen aan voetbalinformatie. Je kan je clubs, spelers en speelsters als favorieten selecteren zodat je in één oogopslag op de hoogte blijft van hun prestaties. Daarnaast zal de applicatie ook als eerste signaleren wanneer een wedstrijd of een speeldag afgelast wordt.

De nieuwste versie van de Best of Belgian Football app rekent ook op feedback van alle supporters. Wanneer je een technisch probleem, een bug of een verbetering wil melden dan schud je even met je telefoon en kan je op een zeer eenvoudige manier melden waar in de app we extra aandacht aan moeten geven.

De Best Of Belgian Football applicatie is gratis te downloaden via de Google Play Store en de Apple Store.