Vakantiestage 4 juli 2022 – 7 juli 2022

Geachte ouders,
Beste jongens en meisjes,

Bij deze willen wij U graag uitnodigen deel te nemen aan onze jaarlijkse VAKANTIESTAGE. Deze stage gaat door op de terreinen van Kwik Eine van maandag 4 juli tot en met donderdag 7 juli. Er is opvang voorzien van 7u30 tot 17u30.

De trainingen vangen aan om 8u30 en eindigen om 16u. Men kan inschrijven voor de categorieën U6 (vanaf 4 jaar) tot en met U15. De prijs voor deze 4 daagse stage bedraagt €110. Uiteraard is er een korting indien er meerdere kinderen binnen hetzelfde huisgezin deelnemen (kind 2 = €105, kind 3 = €95, enz.).

Hiervoor krijgt u:

– training door gekwalificeerde jeugdtrainers
– bij elke pauze gratis drank en fruit
– elke dag een warm middagmaal met soep.
– een penalty-cup die de beste strafschopnemers per leeftijd beloont
– een groepsfoto
– een sportieve, aangename stage met uitdagende leermomenten

Deze stage staat open voor spelers van alle clubs voor zowel jongens als meisjes.

Voor wie Kwik Eine niet kent:
Kwik Eine staat gekend om zijn degelijke jeugdwerking en vriendschappelijke sfeer. Onze jeugdploegen spelen onder het vaandel van de KBVB op provinciaal en gewestelijk niveau. Onze jeugdwerking werd, als één van de weinige in de regio, gekwalificeerd met twee Dexia Foot Pass sterren. Een kwaliteitslabel dat enkel toegekend wordt aan ploegen met een sterke jeugdwerking!

Inschrijven kan per mail t.a.v. gilbert.lippens@telenet.be en door overschrijving van €110 op rekeningnummer: BE49 0013 1867 3671. Graag Uw ‘naam, leeftijd en e-mail adres’ vermelden bij inschrijving; of online.

Inlichtingen:
Gilbert Lippens 0477/97 33 93

 


Online inschrijven:

Inschrijven is niet meer mogelijk