Sponsors

Ondanks de benarde economische tijd hebben wij een nieuwe hoofdsponsor voor de komende 3 seizoenen.

Met trots stellen wij u CERTIFISC voor !

Certifisc werd in 1999 opgericht in Oudenaarde door Jorn Peyskens. Om een betere bereikbaarheid en toegankelijkheid voor ons cliënteel te garanderen, werd een tweede boekhoudkantoor geopend in Gent (Zwijnaarde).

Door de jaren heen bouwde Jorn de zaak, samen met zijn team, uit tot een dynamisch boekhoudkantoor, waar een klantgerichte samenwerking met ondernemers, vrij beroepers en bedrijfsleiders centraal staat. Samen met hen streven we altijd naar de beste oplossing voor elk probleem waarmee ze in de uitoefening van hun zelfstandige activiteit worden geconfronteerd.

Binnenkort zullen wij hier de nieuwe uitrusting voorstellen.

Kwik Eine wil DKF, onze vorige hoofdsponsor, bedanken voor de jarenlange vruchtbare samenwerking.


In het zog van de nieuwe hoofdsponsor melden wij u trots tevens een nieuwe co sponsor in huis te gehaald te hebben.

Met fierheid stellen wij u IMMO DHONT voor !

UW GEDREVEN & GEPASSIONEERDE LOKALE VASTGOEDEXPERT IN REGIO VLAAMSE ARDENNEN

Eefje en Jurgen zijn het aanspreekpunt voor de verkoop van uw eigendom. Met een correcte waardebepaling, professionele fotografie en vastgoedstyling, publiciteit die in het oog springt en een goede communicatie zorgen wij voor een vlotte verkoop van uw vastgoed. Overtuigd van ons enthousiasme? Contacteer ons dan voor een gratis waardebepaling via 055 69 68 67.

Nele is uw eindverantwoordelijke voor verhuur en syndic. Naast Nele, staat ook Safiyé in voor een zorgeloze verhuur van alle eigendommen.

Wij zorgen voor voldoende publiciteit, een goede screening van kandidaten en de volledige afhandeling van het verhuurdossier. Wilt u volledig zorgeloos verhuren, dan is onze formule van rentmeesterschap de ideale oplossing.

Als syndicus zorgen wij voor het financieel, technisch en administratief beheer van de gemeenschappelijke delen van een mede-eigendom. In een persoonlijk gesprek gaan we graag dieper in op onze werkwijze als syndicus. Bel ons gerust op 055 69 68 67 voor het maken van een afspraak.