Paasstage 2020 (GAAT NIET DOOR)

De Paasstage van 06/04/’20 – 09/04/’20 gaat alvast NIET DOOR!
Voor degenen die reeds betaald hebben:

-Is er de vakantiestage van 06/07/’20 tot en met 11/07/’20 waarvoor de inschrijving en de betaling kan gebruikt worden.

-Indien je niet kan deelnemen aan de vakantiestage stuur een e-mail terug met je rekeningnummer, we kunnen het bedrag dan terugstorten.

-Indien je een speler bent van Kwik Eine kan je het bedrag in mindering brengen bij het betalen van je lidgeld voor het seizoen 2020-’21.

KWIK EINE


Beste jongens en meisjes,

Bij deze willen wij U graag uitnodigen deel te nemen aan onze jaarlijkse PAASSTAGE. Deze stage gaat door op de terreinen van Kwik Eine van maandag 6 april tot en met donderdag 9 april. Er is opvang voorzien van 7u30 tot 17u30.

De trainingen vangen aan om 8u30 en eindigen om 16u. Men kan inschrijven voor de categorieën U6 (vanaf 4jaar) tot en met U15. De prijs voor deze 4 daagse stage bedraagt
€110. Uiteraard is er een korting indien er meerdere kinderen binnen hetzelfde huisgezin deelnemen (kind 2 = €105, kind 3 = €95, enz.).

Hiervoor krijgt u:

– training door gekwalificeerde jeugdtrainers.
– bij elke pauze gratis drank en fruit.
– elke dag een warm middagmaal met soep.
– een penalty-cup die de beste strafschopnemers per leeftijd beloont.
– een groepsfoto, een medaille, een diploma.
– een tombola op het einde van de stage.
– een sportieve, aangename stage met uitdagende leermomenten.

Deze stage staat open voor spelers van alle clubs voor zowel jongens als meisjes.

NIEUW: dit jaar bieden wij ook een 4 daagse stage aan voor doelmannen!

Voor wie Kwik Eine niet kent:
Kwik Eine staat gekend om zijn degelijke jeugdwerking en vriendschappelijke sfeer. Onze jeugdploegen spelen onder het vaandel van de KBVB op provinciaal en gewestelijk niveau. Onze jeugdwerking werd, als één van de weinige in de regio, gekwalificeerd met twee Dexia Foot Pass sterren. Een kwaliteitslabel dat enkel toegekend wordt aan ploegen met een sterke jeugdwerking!

Inschrijven kan enkel per mail t.a.v. Gilbert Lippens (gilbert.lippens@telenet.be) door overschrijving van € 110 op rekeningnummer: BE49 0013 1867 3671, dit voor 2 april 2020. Graag Uw ‘naam, leeftijd en e-mail adres’ vermelden bij inschrijving, alsook ‘speler’ of ‘doelman’.

>> Uitnodiging Paasstage 2020 <<<

 


Online inschrijven:

Paasstage gaat NIET door.


Coronavirus Covid-19

– In overleg met de jeugdsector is beslist dat vakantiekampen en jeugdwerking in de paasvakantie niet kunnen doorgaan. Minister Benjamin Dalle roept op om niet onmiddellijk de inschrijvingsgelden terug te vragen, omdat dit ook een financiële strop kan zijn voor veel van die organisaties. Bron: VRT Nws