Paasstage 2019

Beste jongens en meisjes,

Bij deze willen wij U graag uitnodigen deel te nemen aan onze jaarlijkse PAASSTAGE. Deze stage gaat door op de terreinen van Kwik Eine van maandag 8 april tot en met donderdag 11 april. Er is opvang voorzien van 7.30 u. s’ morgens tot 17.30 u. s’ avonds.

De trainingen vangen aan om 8.30 u. en eindigen om 16 u. Men kan inschrijven voor de categorieën U6 (vanaf 4jaar) tot en met U15. De prijs voor deze 4 daagse stage bedraagt
€ 110. Uiteraard is er een korting indien er meerdere kinderen binnen hetzelfde huisgezin deelnemen (kind 2 = € 105, kind 3 = € 95, enz.).

Hiervoor krijgt u:

– training door gekwalificeerde jeugdtrainers.
– bij elke pauze gratis drank en fruit.
– elke dag een warm middagmaal met soep.
– een penalty-cup die de beste strafschopnemers per leeftijd beloont.
– een groepsfoto, een medaille, een diploma.
– een tombola op het einde van de stage.
– een sportieve, aangename stage met uitdagende leermomenten.
– uitstap op woensdag.

Deze stage staat open voor spelers van alle clubs voor zowel jongens als meisjes.

NIEUW: dit jaar bieden wij ook een 4 daagse stage aan voor doelmannen!

Voor wie Kwik Eine niet kent:
Kwik Eine staat gekend om zijn degelijke jeugdwerking en vriendschappelijke sfeer. Onze jeugdploegen spelen onder het vaandel van de KBVB op provinciaal en gewestelijk niveau. Onze jeugdwerking werd, als één van de weinige in de regio, gekwalificeerd met twee Dexia Foot Pass sterren. Een kwaliteitslabel dat enkel toegekend wordt aan ploegen met een sterke jeugdwerking!

Inschrijven kan enkel per mail t.a.v. Eric Van Eeckhout , secretaris:
door overschrijving van € 110 op rekeningnummer: BE 49 0013 1867 3671, dit voor 6 april 2019. Graag Uw ‘naam, leeftijd en e-mail adres’ vermelden bij inschrijving, alsook ‘speler’ of ‘doelman’.