Open talentday ’21 (uitgesteld)

UITGESTELD

Op zaterdag 10 april organiseert KWIK Eine een open talenttraining voor alle voetballende jongens en meisjes tussen geboortejaar 2015 en 2008.

KWIK Eine nodigt alle voetbalgekke jongens en meisjes uit voor een gratis kennismakingstraining onder leiding van de trainers van KWIK Eine. Deze training gaat door op het oefencomplex te Eine op zaterdag 10 april vanaf 10u00. Al onze teams spelen volgend seizoen zowel gewestelijk als op provinciaal niveau, enige voetbalervaring wel noodzakelijk. De training staat open voor jongens en meisjes geboren tussen 2008 en 2015.

Succesvolle jeugdopleiding

Ondanks het bizarre seizoen scoren we hoog met onze jeugdopleiding. Heel wat van onze spelers uit de jeugdopleiding komen ook uit voor onze eliteteams of spelen bij de kern van KWIK Eine.

Vandaag zijn net geen 300 spelers actief in de jeugdafdeling van KWIK Eine, verspreid over twee seniorploegen en onze jeugdploegen van U6 t.e.m. U17, zowel gewestelijk als provinciaal.

Inschrijven!

Word jij de volgende ster bij KWIK Eine? Schrijf dan in via het formulier op deze pagina. Heb je nog extra vragen? Vermeld ze dan bij de “Opmerkingen” of stuur een mailtje: