Nieuwsbrief januari 2017

Beste ouders, spelers,

Bij deze wensen we iedereen een gelukkig, gezond en succesvol 2017!

Bij de start van de terugronde houden we eraan om alle medewerkers te bedanken : trainers, afgevaardigden ,kantinepersoneel, scheidsrechters, mensen die instaan voor het onderhoud van de terreinen en kleedkamers, fotografen, scouts, verantwoordelijken website, mensen die inspringen waar en wanneer het nodig is zoals bij eetfestijnen, paasstage enz..

Zonder deze vrijwilligers is er geen voetbal, geen ontspanning voor de 250 jeugdspelers, zij zijn degenen die onze voetbalclub staande houden , naar al deze mensen gaat onze dank uit.

We bedanken ook alle sponsors en alle bestuursleden, ook zonder hen is deze club niet leefbaar.

Tenslotte willen we ook U als ouder en speler bedanken voor het vertrouwen in onze werking.

Het voorbije jaar was het jaar dat we beloond werden voor de inspanningen van de voorbije jaren : we kregen opnieuw 2 Footpass sterren waardoor provinciaal voetbal mogelijk is.

Stad Oudenaarde beloonde ons met een kunstgrasveld waardoor we altijd kunnen trainen : dit veld kwam er door ons groot aantal jeugdspelers dus eigenlijk ook door U.

Vanaf volgend seizoen willen we de toekomst van onze eigen jeugdspelers verzekeren : we starten met een extra eerste elftal in vierde provinciale.De bedoeling is om op termijn dit elftal te laten spelen met eigen opgeleide jeugdspelers en een wisselwerking uit te bouwen met het andere eerste elftal dat hoger speelt.Hiermee is de cirkel rond : we starten bij U6 en een speler kan doorgroeien naar één van de twee eerste elftallen.

In 2017 willen we ook onze accommodatie nog verder afwerken : stad Oudenaarde zal de oprit aan de kantine heraanleggen in klinkers, wij gaan nog zorgen voor een overdekking aan het kunstgrasveld.

We starten opnieuw met Multimove vanaf 25 januari, inschrijven bij Luc Dekens.

Onze techniekschool met KV Kortrijk is goed gestart, we beginnen opnieuw op 22 januari, inschrijven is dus de boodschap.

Voor onze werking rekenen we op Uw steun : vergeet de tombolakaarten niet, in maart is er nog een eetfestijn en op 13 mei is er Kwik op volle toeren !!!

Verder zoeken we steeds medewerkers : U kan Uw naam opgeven bij Luc Dekens of bij de bestuursleden , ook als U maar één keer per jaar kan helpen , helpende handen zijn steeds welkom.

Vergeet ook onze sportieve activiteiten niet : paasstage , tornooi op 29 april …

We willen afsluiten met iedereen een sportieve en amusante tweede seizoenshelft toe te wensen.

 

Sportieve groeten

Kwik Eine jeugd