Kennismakingsdag jeugd 2017

Kwik Eine staat gekend om zijn degelijke jeugdwerking en vriendschappelijke sfeer. Onze jeugdploegen spelen onder het vaandel van de KBVB op provinciaal en gewestelijk niveau. Onze jeugdwerking werd, als één van de weinige in de regio, gekwalificeerd met 2 Foot Pass sterren. Een kwaliteitslabel dat enkel wordt uitgereikt aan ploegen met een hoogstaand opleidingsniveau.

Kwik Eine organiseert op zondag 2 juli 2017 een voetbalkennismakingsdag voor kinderen die volgend seizoen willen voetballen.We starten vanaf geboortejaar 2012 (volgend jaar U6). Ook kinderen uit geboortejaar 2011, 2010, 2009 zijn nog steeds welkom!!!

We starten om 10u30, verzamelen om 10u15.

Elke deelnemer krijgt een medaille en een diploma, en er is een apertief voor de ouders!

Graag vooraf inschrijven bij Frank Desmijter: frankdesmijter@telenet.be of 0477/30 57 65.

Vanaf dit seizoen hebben we ook een eigen kunstgrasveld : alle jeugdspelers trainen op kunstgras !!! Reden te meer om je NU bij Kwik aan te sluiten.

Interesse? Bel of mail Frank Desmijter (zie boven) of volg ons op www.kwikeine.be

De eerste training van het nieuwe seizoen start op zaterdag 29 juli.

Vanaf sepember starten we opnieuw met MULTIMOVE.

Multimove is de bewegingsschool voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Vanaf volgend seizoen doen we dit ook op ons kunstgrasveld. Wilt u meer weten over Multimove surf dan www.multimove.be .

Eva Malfait, onze lesgeefster Multimove verwacht zowel jongens als meisjes die op zoek zijn naar een gevarieerd bewegingsaanbod!

Inlichtingen en inschrijvingen bij Luc Dekens 0499/76 05 88 vanaf 1 augustus 2017.