Dexia Foot Pass

DexiaFootPassDexia Foot PASS is een erkend internationaal kwaliteitslabel voor jeugdopleidingen in voetbalclubs. Ons doel: de jeugdopleiding in Belgische voetbalclubs verbeteren en alle jeugdverantwoordelijken structureel ondersteunen.
Dexia Foot PASS streeft naar een professionalisering van de jeugdopleiding. En dit door de efficiëntie en slagkracht van de jeugdwerking in de Belgische voetbalclubs systematisch te verbeteren. Zowel clubs uit het betaald en semi-betaald voetbal als amateurclubs.
Dexia Foot PASS kent kwaliteitssterren toe aan Belgische voetbalclubs. De sterren zijn een erkenning voor de goede jeugdopleiding in de club. Clubs mét kwaliteitssterren trekken dan ook gemakkelijker nieuwe spelers aan.
Aan de hand van infosessies en cursussen helpt Dexia Foot PASS de jeugdverantwoordelijken om te groeien in hun taak.

Website Dexia Foot PASS

Kwik Eine is de fiere houder van twee sterren van Dexia Foot.certificaat

Kwik Eine mag fier zijn op zijn jeugdwerking. Slechts één club slaagde erin het maximun van vijf sterren te behalen voor zijn jeugdwerking.(Club Brugge)
De sterren staan voor een kwaliteitslabel, en met zijn sterren mag Kwik dan ook getuigen van een goede jeugdopleiding. Kwik zal ook in de toekomst verder gevolgd worden en de cel jeugd zal er alles aan blijven doen om zijn jeugdspelers een kwaliteitsvolle opleiding te blijven geven.
Mag dit een uithangbord zijn voor onze club !!!

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *