3de wintertornooi

Zaterdag laatstleden vond op de accommodatie van KWIK het wintertornooi plaats, een organisatie van de jeugdwerking.

Onder mistige, frisse omstandigheden werd om 09.00 uur op het kunstgrasveld afgetrapt door de teams van de categorie U12.

In deze categorie mochten we 8 ploegen verwelkomen die verdeeld werden onder 2 poules. In poule A bleek al gauw dat Tenstar Melle de winnaar zou worden en in poule B was Jong Zulte overduidelijk het sterkste team. De tweede in poule A werd onze eigen KWIK A  terwijl KWIK B in poule B derde werd. In een spannende mooie finale kwam Jong Zulte als winnaar uit de bus. KWIK A werd verdienstelijk 4de en KWIK B werd 6de.

Na de finale maakte de categorie U10 zich op voor het spelen van hun tornooi. In deze categorie mochten we zes ploegen welkom heten, deze werden eveneens verdeeld onder 2 poules. Hier bleken FC Moen en KSK Vlaamse Ardennen de sterksten. In de finale onder de winnaars bleken onze West Vlaamse vrienden te sterk en namen ze de maat van KSK Vlaamse Ardennen. Onze KWIK jongens behaalden in hun strijd om de derde plaats een gelijkspel zodat ze samen met onze vrienden uit Volkegem deze plaats mochten delen.

Terwijl de categorie U10 hun poule wedstrijden speelden waren op het grasveld de allerkleinsten U6 aan zet. Hier waren vier ploegjes die onder elkaar uitmaakten wie met de beker mocht gaan pronken. Het waren de jongens en meisjes van KWIK trainer Tycho die met de eer gingen lopen. Ze namen vlot de maat van hun tegenstrevers.

In de namiddag waren de U8 en U9 aan de beurt.

Bij de U9 gaf Dynamo Beervelde in laatste instantie forfait, ze zaten met te veel zieken en konden geen volwaardig team afvaardigen. Dit maakte dat we zeven teams aan de aftrap kregen, mede hierdoor werden de matchen tegen dit team met aan forfaitscore afgevinkt.

In de A reeks was Zwevegem de groepswinnaar en in de B reeks was dit RC Waregem. De West Vlaamse finale werd uiteindelijk door RC Waregem naar zich toegetrokken.

Ook in de categorie U8 kregen we acht teams aan de aftrap hier bleken in de A reeks de jongens van trainer Dimitri onklopbaar terwijl in de B reeks VC Zevergem de sterksten waren. Beide teams verloren niet in hun poule waardoor het er naar uit zag dat het een spannende finale zou worden. Hier maakten de jongens van KWIK duidelijk dat zij de sterksten waren en trokken ze het laken naar zich toe met een klinkende overwinning.

KWIK Eine jeugdwerking dankt alle deelnemende ploegen!
Ook dank aan alle aanwezige scheidsrechters!

Dank aan onze ouders die onze organisatie helpen ondersteunen!

Meeste dank aan alle vrijwillige, enthousiaste  medewerkers, zonder jullie konden we niet terugblikken op een zéér geslaagd tornooi.

“ Samen zijn we sterk !! “

Namens het jeugdbestuur

Patrick

Alle foto’s staan op onze Facebook-pagina!

Alle foto’s staan op onze Facebook-pagina!