Spelersvoorstelling 2014-2015

Naar jaarlijkse gewoonte werden gisteren de nieuwe spelers voorgesteld voor het komende seizoen 2014-2015.
Kwik Eine zal voor een tweede opeenvolgend seizoen aantreden in eerste provinciale.
Clichématig dient gesteld te worden, dat een tweede seizoen in een nieuwe reeks moeilijker is. Toch dienen we te stellen dat Kwik gevoelig verstrekt is. Met een ervaren trainersstaf dient dan ook het behoud in eerste provinciale een reële doelstelling.We rekenen hierop dat ons jeugdig talent bijgestaan door onze routiniers een te vrezen tegenstander zal worden komend seizoen.

van links naar rechts: Timi De Smet(21) komt van SV Oudenaarde, Janini De Clercq(20) komt van Olsa Brakel, Jonathan De Couvreur(25) komt van Eendracht Houtem,Niels Wittebrood(22) komt van SK Munkzwalm, Milan Marijsse(18) komt van Cercle Brugge en Levi Wallez(23), komt van SV Vlaamse Ardennen. Brecht De Rouck was weerhouden.
Nieuwkomers A-kern: van links naar rechts: Timi De Smet(21) komt van SV Oudenaarde, Janini De Clercq(20) komt van Olsa Brakel, Jonathan De Couvreur(25) komt van Eendracht Houtem,Niels Wittebrood(22) komt van SK Munkzwalm, Milan Marijsse(18) komt van Cercle Brugge en Levi Wallez(23), komt van SV Vlaamse Ardennen. Brecht De Rouck (St-Wetteren) was weerhouden.

Naast ons eerste elftal beschikken we ook over een uitstekende jeugdwerking die regelmatig spelers levert aan onze A-kern. Bekroond met een diploma en een kunstgrasveld in het verschiet. Dit zou moeten komen waar momenteel het B terrein ligt.

Ook de voorbereidingskalender voor komend seizoen werd voorgesteld.
Kwik speelt oefenwedstrijden tegen o.a. Petegem/Deinze, Standard Wetteren, SV Zottegem en ……..SV Oudenaarde ( op woensdag 6 augustus).

De volledige voorbereiding >> Klik hier

De voorstelling werd afgesloten met het zingen van het clublied “De W.K. zo machtig” onder begeleiding van Mark Vandevelde.

clublied-spelersvoorstellin