Blog U12 Provinciaal

Beste spelers en ouders van U12 PROV,

Wedstrijd:

  • Datum en tijdstip:
  • Plaats:
  • Tegenstrever: 
  • Verzameluur:
  • Selectie: Miel, Tenzin, Arthur, Lukas D, Lennert, Mories, Iben, Kjento, Victor, Louis.

Trainingen:

  • Dinsdag van 17u15 tot 18u30
  • Donderdag van 17u15 tot 18u30

Contactgegevens trainers:

  • Trainer Davy: 0494385728

Hieronder de kalenders voor het 1e deel van de competitie:

 

Dag Datum Uur Uitslag
Zat 5 sept 13u30 Kwik SK Grembergen 9-1
Zat 12 sept 10uur Sk Lochristi A Kwik 11-3
Zat 19 sept 13u30 Kwik SK Munkzwalm 0-8 (vriendschappelijk)
Zat 26 sept 12uur KFC Eendracht Zele Kwik 0-6
Zat 3 okt 9u30 HRS Haasdonk A Kwik 1-1
Zat 10 okt 13u30 Kwik Sk berlare 14-3
Zat 17 okt 13uur KFC Merelbeke  A Kwik 2-5
Zat 24 okt 10u30 SK Grembergen Kwik 3-5
Zat 31 okt 13u30 Kwik Sk Lochtisti A afgelast
Zat 7 nov Vrij
Zat 14 nov 13uur Kwik KFC Eendracht Zele afgelast
Zat 21 nov 13uur kwik HRS Haasdonk A afgelast
Zat 28 nov 10uur SK Berlare Kwik afgelast
Zat 5 dec 13uur Kwik KFC Merelbeke A afgelast

 


AFSPRAKEN:

-Bij afwezigheid of laatkomen op training/wedstrijd graag tijdig de trainers persoonlijk verwittigen (niet als de training al bezig is + geen 5min ervoor). Wij stemmen nl onze trainingen af naar het aantal verwachte spelers en het is niet gemakkelijk om zomaar een training volledig aan te passen. Niet/laattijdig verwittigen zal resulteren in een niet selectie voor het 1e weekend na deze training. Wie beide trainingen in de week mist zal evenals niet geselecteerd worden. Bij een tekort aan spelers krijgen die laatste die WEL verwittigd hebben voorrang om geselecteerd te worden. TIJDIG verwittigen is dus de boodschap.

-Op wedstrijden is het verplicht om de gekregen clubtraining aan te hebben bij aankomst en bij vertrek. Zo krijgt de club een goede uitstraling. Evenals de rode kousen niet vergeten! Graag voor de opwarming dus een ander bovenstuk (regenjas of andere trainingsvest) te voorzien. Uiteraard bij extreem warm weer zien we dit wel door de vingers.

-Bij aankomst op training/wedstrijd geven de spelers trainers/afgevaardigden/medespelers elkaar een handdruk.(vuistje of elleboog)

-Graag scheenbeschermers dragen tijdens de training.

-Tijdens de wedstrijd mag/moet er door de ouders uiteraard gesupporterd worden (op een positieve en progressieve manier wel te verstaan), maar de coaching is en blijft voor de trainers. Als we merken dat er toch wordt gecoached zal de desbetreffende speler naar de kant worden gehaald. Laat na de wedstrijd de analyse eveneens aan de trainers over, wees niet negatief na een verlies tegen uw eigen kind en al zeker niet tegen dat van een ander, het is nl niet de bedoeling dat kinderen wenend het veld verlaten door uitspraken van de ouders.

-Er zal ook toegezien worden dat spelers zich niet negatief tegen elkaar gedragen bvb bij een slechte pass. We proberen dus altijd positief te blijven ten opzichte van elkaar, ook al is dit niet altijd gemakkelijk. (dit geldt ook voor de ouders.)

-Na afloop van de wedstrijd vormen we een rij en geven we de tegenstrever een hand evenals de scheidsrechter.

-Na de wedstrijd zal iedereen verplicht douchen (voorlopig door de Coronamaatregelen is dit niet verplicht). Voor hygiënische redenen zal dit gebeuren met badslippers. Na het douchen wacht iedereen op elkaar en gaan we in groep naar de kantine waar we elke ouder begroeten met een handdruk. Het zou dan ook leuk zijn als de ouders allemaal samenzitten.

-Last but not least: pestgedrag zal niet getolereerd worden en gepaard gaan met sancties in overleg met onze TVJO (Eric Van Eeckhout)