Blog U 13 Gewestelijk

Beste spelers/ouders,

Voor de wedstrijd van zaterdag thuis tegen SV Sottegem worden volgende spelers verwacht,

Bram,Matias, Jarno, Arjen, Arno, Tycho, Liyan, Keano, Siebe en Lyem

Iedereen word verwacht om 8u45 op eine.

Tot dan.


Beste spelers/ouders ,

De selectie van spelers waarmee we zullen starten aan het seizoen bij de gewestelijke U13 ziet er als volgt uit:

Audergon Simon,Van Tieghem Bram,Geenens Arjen,Hafman Robbe,Thevissen Jarno,Vanden Berghe Keano,Vander Straeten Arno,Vandermeirsch Tycho,Wieme Mathias,Van Dorpe Siebe,De Buyser Liyan en Nolan

Om iedereen evenveel speeltijd te gunnen gedurende het eerste deel van het seizoen (september-december) zullen we de volgende regeling treffen wat betreft de matchen.

We zullen opteren om zowel bij de provinciale als bij de gewestelijke ploeg beroep te doen op 10 spelers gedurende weekendmatchen, dwz dat er 2 wisselspelers zullen zijn. Ieder weekend zullen er dus een aantal spelers, van de 25 die we ter beschikking hebben rusten.

Om op het einde van de rit, eind december, te voorzien dat iedere speler (zowel prov, als gew) ongeveer evenveel speelminuten zal maken,zullen er gedurende komende maanden verschillende oefenwedstrijden geregeld worden.

Lander en ik zullen alles correct bijhouden en ons best doem elke speler evenveel plezier te laten beleven aan hun hobby.

Graag hadden wij ook graag beroep gedaan op jullie medewerking. Wij stellen voor dat van zodra jullie weten dat jullie zoon een weekend niet kan spelen, jullie dit aan ons doorgeven. Dan kunnen we dit in ons overzicht inbrengen.

Indien jullie verdere opmerkingen of vragen hebben omtrent deze regeling dan richten jullie zich het best tot de jeugdcoordinatoren: Eric Van Eeckhaute en Gilbert Lippens.

 

Dylan

 


Trainingen om 18.15u starten!