za 27/04/2019 (10:00): KFC EENDR. ZELE A NIV.1 – KWIK EINE A NIV.2
Conway, Ousmane, Anton, Zjef, , Vedran, Rolf, Robin, Vic en Gilles

Trainer Bert gaat mee, ik kan dit weekend de wedstrijd niet begeleiden.

De spelers die naar mijn evenement komen dit weekend. Verzamelen om 13u45 in Dok Noord te gent. Parkeren doen jullie in de ondergrondse parking en verzamelen doen we op het middenplein waar het event door gaat. Ik zal jullie daar opwachten. Allemaal komen!!

groeten Felix

 

 


Beste spelers, ouders

Graag willen wij u op de hoogte stellen over de werkwijze van het komende seizoen. Zoals al eerder meegedeeld zullen vanaf september de u11 gewestelijk en provinciaal samen trainen op maandag en woensdag van 18u30 tot 20u. Wij willen hiermee de teamgeest en opleiding van uw kind bevorderen.

Wij hebben jullie kinderen ingedeeld in 3 reeksen: De spelers die enkel provinciaal spelen, de spelers die om de twee weken wisselen van team (provinciaal en gewestelijk) en de spelers die enkel gewestelijk spelen. Onderstaande lijst kan continue wijzigen wanneer wij zien dat een kind progressie of regressie boekt. Wij hebben deze indeling gemaakt op basis van de sportieve en extra-sportieve kwaliteiten van uw kind. Wij zijn er van overtuigd dat wij uw kind volgens deze indeling op dit moment een groot leer- en fungehalte kunnen aanbieden.

De spelers die enkel provinciaal spelen (provinciaal)

 1. Milan
 2. Ousmane
 3. Conway
 4. Leon
 5. Anton
 6. Zjef

De spelers die om de twee weken wisselen van team (provinciaal en gewestelijk)

 1. Matteo
 2. Mats
 3. Dree’ke
 4. Gilles
 5. Rolf
 6. Robin
 7. Vic
 8. Sander
 9. Siebe
 10. Vedran

De spelers die enkel gewestelijk spelen

 1. Wout
 2. Thomas
 3. Aiden

 

Variatie en gradatie is de bouwsteen om tegemoet te komen aan de leermogelijkheden van uw kind. Wij gaan via deze indeling alle trainingen aanpassen aan uw kind. Voetbal is fun en fun zal de kern zijn van onze trainingen en wedstrijden van het komende seizoen.

 


Aandacht: wegens examenverplichtingen ben ik genoodzaakt om tot 26/01 geen training te geven, de trainingen worden overgenomen door trainer Bert. Voor de wedstrijden zal ook een vervanger worden voorzien.


https://www.gezondleven.be

Op wedstrijden nemen de spelers 1 banaan en minstens een halve liter water mee.

 • Banaan
 • 0,5l water

Trainer: Felix Bauters

 • 0498254781
 • felixbauters@hotmail.com