Logo Kwik Eine 2017 klein

Nieuwsbrief Kwik Eine

HeaderNieuwsbrief2019
Hallo [subscriber:firstname | default:abonnee], veel leesplezier met de eenenvijftigste digitale nieuwsbrief van voetbalclub Kwik Eine. Op regelmatige basis ontvang je een leuke pagina vol met nieuwtjes. Heb je leuke verhalen, foto's of opmerkingen, dan kan u dit hier doorsturen.

Veel leesplezier!

~ Kwik Eine Webteam

Update jeugdvoetbal 02/01/2021

UpdateJeugdvoetbal2januari2021
Beste ouders,

Enkele praktische mededelingen:
met de huidige richtlijnen starten we met onze jeugd van U6 tot en met U12 terug op woensdag en donderdag 6 en 7 januari 2021. Indien de competitie terug zou opstarten op 7 februari zullen we de week nadien terug overschakelen op twee trainingen per week. Dit zal dan mee gedeeld worden op 6 en 7 januari. Voor de U15 en U17 zal normaal opgestart worden de week van 18 januari,tenzij men de maatregel weer verlengd. Info hierover zal door de trainers op tijd mee gedeeld worden.Voor U13 moeten we nog afwachten, mogen ze hun seizoen afwerken of worden ze na nieuwjaar bij de categorie +12 gerekend?

Van zodra we iets weten delen we dit mee. Dan rest ons alleen nog iedereen een gezond eindejaar toe te wensen en hopelijk zien we elkaar terug begin januari.

Msg,
Gilbert, Kenneth en Eric

Paasstage 2021

PaasstageApril2021
Beste jongens en meisjes,

Bij deze willen wij U graag uitnodigen deel te nemen aan onze jaarlijkse PAASSTAGE. Deze stage gaat door op de terreinen van Kwik Eine van maandag 12 april tot en met donderdag 15 april. Er is opvang voorzien van 7u30 tot 17u30.
De trainingen vangen aan om 8u30 en eindigen om 16u. Men kan inschrijven voor de categorieën U6 (vanaf 4jaar) tot en met U15. De prijs voor deze 4 daagse stage bedraagt

€110. Uiteraard is er een korting indien er meerdere kinderen binnen hetzelfde huisgezin deelnemen (kind 2 = €105, kind 3 = €95, enz.).

Online inschrijven kan hier.

Vakantiestage 2021

Vakantiestage2021 - 5 juli 2021 - 8 juli 2021
Geachte ouders,

Beste jongens en meisjes,
Bij deze willen wij U graag uitnodigen deel te nemen aan onze jaarlijkse VAKANTIESTAGE. Deze stage gaat door op de terreinen van Kwik Eine van maandag 5 juli tot en met donderdag 8 juli. Er is opvang voorzien van 7u30 tot 17u30.

De trainingen vangen aan om 8u30 en eindigen om 16u. Men kan inschrijven voor de categorieën U6 (vanaf 4 jaar) tot en met U15. De prijs voor deze 4 daagse stage bedraagt €110. Uiteraard is er een korting indien er meerdere kinderen binnen hetzelfde huisgezin deelnemen (kind 2 = €105, kind 3 = €95, enz.).

Online inschrijven kan hier.

Tom Ronsse is de nieuwe jeugdmanager!

TomRonsse2
In deze bijzondere tijden kondigt Kwik Eine bijzonder nieuws aan: Tom Ronsse werd aangesteld als nieuwe jeugdmanager, een nieuwe functie binnen de cluborganigram.

Als jeugdmanager zal hij samen met het jeugdbestuur eerst een inloopperiode hebben om iedereen die met KWIK te maken heeft te leren kennen, zowel medewerkers, coaches als spelers.

Onze nieuwe jeugdvoorzitter heeft als speler zelf voetbal gespeeld en komt over van het naburige KSK Zingem waar hij aan het hoofd stond van hun jeugdwerking.
Naast voetbalpapa is hij tevens scheidsrechter bij de KBVB en student graduaat sportmanagement.

De club wenst hem veel succes bij deze nieuwe uitdaging!

Jeugmanager Tom Ronsse aan het woord

Geachte bestuur, coaches, spelers en supporters,
Toen ik door het bestuur van KWIK Eine werd benaderd om mij kandidaat te stellen voor het voorzitterschap van hun jeugdwerking, heb ik hierover wel even na moeten denken.

Het is nog niet zo lang geleden dat een idem functie voor mij stopte na jaren actief te zijn geweest bij een andere voetbalclub, en hoewel KWIK en hun jeugd me niet vreemd is, moest ik mij wel een voorstelling maken van de huidige clubcultuur. Maar kort nadien dacht en besefte ik…. met zo’n club, met zo’n een groep prachtige mensen waar je in mijn ogen op iedereen kan rekenen, waar je van iedereen, ook al is dat een beetje zoeken, hulp kan krijgen, een groep mensen die vrienden zijn , die zo hard bezig zijn om het beste te schenken aan hun leden…… zou ik dit dan niet doen !!! Zou ik daar niet aan verder werken…!?

Diverse gesprekken met het bestuur, coaches, enkele leden en vooral en bovenal het thuisfront, hebben mij doen besluiten de uitdaging aan te gaan en mij als jeugdvoorzitter beschikbaar te stellen. Ondanks de bizarre tijden waarin we verkeren heb ik ondertussen al diverse bekenden gezien en gesproken maar aan hen die mij nog niet kennen, zal ik mij met plezier voorstellen.

Ik ben Tom Ronsse wonende in Zingem en 40 jaar, samenwonend, heb 3 tiener-kids. In m’n jonge jeugdjaren zelf voetbal gespeeld en tot op vandaag een nog heel actief sporter. Naast voetbalpapa te zijn van een dochter die actief is bij de buren van KSV Oudenaarde, ben ik ook actief als scheidsrechter bij de KBVB en sinds kort opnieuw student graduaat sportmanagement.

Het zal pittig zijn om de bestuurshamer van mijn voorganger bij KWIK Eine over te nemen, vooral in deze bijzondere tijden en als volstrekte nieuwkomer, toch ga ik deze uitdaging met vertrouwen aan.

Bestuurlijk heb ik op diverse onderdelen ervaring opgedaan, in lokale sociale verenigingen en voormalig jeugdvoorzitter van KSK Zingem. Maar in het voetbal kunnen personen en postjes snel wijzigen en zo ook in mijn geval.

Wat ik tijdens mijn eerste kennismaking met KWIK Eine heb ervaren is dat het, een familiale vereniging is met aandacht voor ieder lid. Dit moet ook zo blijven, de club moet voor iedereen laagdrempelig zijn, met het plezier in het beoefenen van de voetbalsport voorop.

Ik heb voor mijzelf mijn DOELSTELLINGEN in 4 termen verwoord:

OPENHEID, BETROKKENHEID, VRIENDSCHAP EN VERNIEUWING!

En daar gaan we samen aan werken!!

Openheid en betrokkenheid gaan eigenlijk samen.
Ik wil alle leden zoveel mogelijk betrekken bij alles wat wij de komende tijd gaan doen. KWIK Eine jeugd moet meer zijn dan een wekelijks uitje naar de wedstrijd. Fun en plezier zowel op als naast het veld. Aanspreekbaar zijn voor alle leden en hun aanhang en daarom zal men mij met regelmaat op de sportaccommodatie zien verschijnen, spreek mij gerust aan indien er zaken spelen die aandacht nodig hebben. Het zal niet zo zijn dat er direct oplossingen voor handen liggen, maar er zal binnen het bestuur en de jeugdwerking zeker aandacht worden aan geschonken.
De manier waarop het grote virus iedereen de afgelopen maanden in zijn macht heeft stelt ons voor grote uitdagingen, zowel bestuurlijk als sportief. We moeten elkaar blijven stimuleren en motiveren, op die manier zal de club in beweging blijven, zullen we vaste patronen kunnen doorbreken en zullen wij onze club fris en levendig kunnen houden.

En dit alles in een sfeer van RESPECT en VRIENDSCHAP voor elkaar!

Want bovenal is er, in al onze individuele verscheidenheid, één ding dat jeugdspelers samenhoudt en dat is vriendschap, oprechte eerlijke respectvolle vriendschap. Een voetbalteam kan niet bestaan zonder vriendschap!
Wij samen, bestuur, coaches, spelers en supporters moeten er blijven aan werken dat deze vriendschap in alle omstandigheden, ook als het soms wat moeilijker ligt, blijft primeren!!

En zo kom ik bij mijn laatste doelstelling:
VERNIEUWING!

KWIK Eine is eigenlijk een zeer boeiend gegeven, meerdere generaties komen er samen, jong en “minder jong”, ieder met zijn eigen achtergrond, ieder met zijn eigen visie en manier!
Daar, een geheel en hechte groep van maken is een uitdaging, maar is ook een bron van dynamisme: de wisselwerking tussen vele ideeën, inzichten, is ongelofelijk verrijkend en moet gekoesterd worden en gerespecteerd!

Maar, ook als KWIK Eine hebben we de plicht om ons de vraag te stellen of onze club aantrekkelijk genoeg is, of, om het positiever te stellen, hoe onze club meer aantrekkelijk kan gemaakt worden om nieuwe leden aan te trekken!

Vernieuwing wil absoluut niet zeggen dat alles moet veranderen, zeker niet, ik denk te mogen zeggen dat ikzelf iemand ben met veel respect voor vaste waarden en zeker respect voor wat anderen “onverbeterbaar” hebben gerealiseerd en, wil dat ook zo houden. Maar dat mag natuurlijk niet betekenen dat er niet eens andere, misschien betere accenten mogen en kunnen gelegd worden.

Ik engageer mij hierbij om er een geslaagd, zinvol en boeiend verhaal van te maken! Door dat ik mij gesteund weet door de medebestuurders en vele vrijwilligers kan ik met veel enthousiasme starten aan dit jeugdig verhaal.

Met sportieve groeten,
Tom Ronsse
Jeugdvoorzitter KWIK Eine

Verloop van amateurvoetbal uitgesteld naar 25/01/'21

VerloopAmteurvoetbal25januari2021
di 12 januari 2021

BESLISSING OMTRENT VERDERE VERLOOP AMATEURVOETBAL UITGESTELD NAAR 25 JANUARI
Vandaag kwam de Crisiscel van de KBVB samen om het verdere verloop van amateurvoetbal te bespreken. De beslissing wordt uitgesteld tot na het volgende Overlegcomité van 22 januari.

De Crisiscel van de KBVB is vandaag samengekomen en stelt vast dat de geplande heropstart midden februari 2021 van de amateurcompetities gelet op de huidige omstandigheden en evolutie van de pandemie in het gedrang komt.

Indien de sanitaire situatie op korte termijn niet verbetert, is de kans erg groot dat er wordt afgestevend op een blanco seizoen in het amateurvoetbal. De KBVB volgt de situatie en de beslissingen van het overlegcomité in dit verband op de voet.

De crisiscel van de KBVB komt op 25 januari 2021 opnieuw samen.

"Take away" kip & ribfestijn!

img_3693

En dan nog dit..

- Het verenigingsleven kan alleen maar bloeien dankzij het harde werk van een handvol vrijwilligers. Trooper wil deze vrijwilligers helpen om extra financiële middelen in te zamelen zodat zij meer kunnen bezig zijn met hun passie: hun vereniging organiseren. Shop online via de volgende link: WWW.TROOPER.BE/KWIKEINE

- Heb je leuke verhalen, foto's of opmerkingen, dan kan u dit hier doorsturen.

- Heeft u zelf een mooie, recente ploegfoto van één van onze jeugdploegen genomen? Stuur de foto door via het formulier onderaan deze pagina.

- Wist u dat Kwik Eine een eigen Wikipedia-pagina heeft? Een kijkje nemen, klik HIER!

Evenementenkalender

Woensdag 20 januari '21 om 17u
1ste les Multilmove (Info & inschrijven)

Woensdag 27 januari '21 om 17u
2de les Multilmove (Info & inschrijven)

Woensdag 03 februari '21 om 17u
3de les Multilmove (Info & inschrijven)

Zaterdag 6 februari '21 tussen 15u-18u
"Take away" kip & ribfestijn!

Maandag 12 april '21 - donderdag 15 april '21
Paasstage (info & inschrijven)

Zaterdag 8 mei '21
Kwik Op Volle Toeren (Tickets & info)

Maandag 5 juli '21 - donderdag 8 juli '21
Vakantiestage (info & inschrijven)

- Overzicht evenementen Kwik Eine -
SponsorsKwikEine_2020-2023
facebook twitter instagram youtube custom 
Pater Ruyffelaertstraat 61
9700 Oudenaarde (Eine)