NieuwjaarLogoKwikEine

Nieuwsbrief Kwik Eine

HeaderNieuwsbrief2019
Hallo [subscriber:firstname | default:abonnee], veel leesplezier met de vijftigste digitale nieuwsbrief van voetbalclub Kwik Eine. Op regelmatige basis ontvang je een leuke pagina vol met nieuwtjes. Heb je leuke verhalen, foto's of opmerkingen, dan kan u dit hier doorsturen.

Veel leesplezier!

~ Kwik Eine Webteam
Nieuwjaar2021_KwikEine

Update competitie 07/12/2020:

Enkel heenronde

Update competitie 07-12-2020 --Enkel heenronde
Voetbal Vlaanderen werd geconfronteerd met de recente beslissingen van het Overlegcomité en de Vlaamse sportsector. De eerder geplande competitiehervatting begin januari zal in deze moeilijke tijden moeten wijken voor een nieuwe oplossing. Onderstaande inhoud is uiteraard onderhevig aan de maatregelen van diverse overheden i.f.v. de coronacrisis.

Na overleg met diverse stakeholders en afweging van verschillende elementen (juridisch, sporttechnisch, organisatorisch, gezondheid,…) nam het Bestuur van Voetbal Vlaanderen in zitting van zaterdag 05-12-2020 de beslissing om voor alle reeksen met stijgen en dalen, enkel de heenronde af te werken. Op basis van dit eindklassement - wanneer alle ploegen eenmaal tegen elkaar gespeeld hebben - worden kampioenen, stijgers en dalers aangeduid. We bevestigen dat ook in dit scenario de eindrondes niet gespeeld zullen worden. Dit werd bevestigd door de crisiscel van de KBVB die alle geledingen van het voetbal vertegenwoordigt (KBVB, Voetbal Vlaanderen, ACFF en Pro League) op heden.

De algemene maatregelen genomen tijdens de Algemene Vergaderingen van Voetbal Vlaanderen blijven van tel, voor zover van toepassing. Aangepaste reglementering volgt via de Hoge Raad en de coronacrisiscel.

>> KALENDER PROVINCIAAL VOETBAL <<

>> KALENDER JEUGDVOETBAL <<

Kalender heropstart competitie

2020 - 2021

Kalender_heropstartComp2021

Stefan Brewaeys (Kwik Eine): “Zo lang de kleedkamers niet open mogen, geef ik geen trainingen”

Stefan Brewaeys
"Als de kleedkamer niet mag worden gebruikt, geef ik geen training, dat weten ze bij de club.” Aan het woord is Stefan Brewaeys, trainer bij Kwik Eine in tweede B. Ook hij hoopt dat de competitie het weekeinde van 13 en 14 februari hervat. Dat maar een half seizoen wordt afgewerkt, lijkt hem logisch.

“We sprokkelden de eerste vijf speeldagen acht punten, als we er nog eens acht kunnen pakken zullen we zeker zijn van het behoud”, becijfert Brewaeys. “En we bekampten toch al heel wat moeilijke ploegen. Onder meer SV Sottegem, SV Geraardsbergen en DT Borsbeke. Voor mij is Borsbeke de beste ploeg van de reeks. Ik had hen tijdens de voorbereiding al eens aan het werk gezien. Mijn indruk uit die oefenmatch werd in het competitieduel bij Borsbeke bevestigd.”

Spierletsels zullen genezen zijn

Eine verloor er met 2-0. Toch is het niet Borsbeke dat aan de leiding staat, maar Olympic Burst. Eine staat bij de terugkeer in tweede provinciale op de vijfde plaats. Het stopzetten van de competitie half oktober had voor de rood-witten voordelen. “We zaten met enkele geblesseerden, vooral spierletsels. Onder meer Dennis Yuseinov zou een aantal weken buiten strijd geweest zijn. Ik vermoed dat tegen 14 februari iedereen weer fit zal zijn. Neen, een programma gaf ik mijn spelers niet. Ik reken op het gezond verstand van iedereen. Tijdens de eerste lockdown was het makkelijker om iets te doen. Dan kon je eens gaan fietsen. In de winter is dat moeilijker. Lopen kunnen ze altijd. Ik weet dat sommigen dat regelmatig doen, anderen wellicht wat minder.”

Vijftien matchen eerlijker dan zestien

Toch heeft Brewaeys zijn twijfels bij een hervatting op 14 februari. “Toen Voetbal Vlaanderen het weekend van 9 en 10 januari als streefdoel stelde, dacht ik meteen dat dit te vroeg zou zijn”, gaat de Zottegemnaar verder. “Ook nu heb ik twijfels. Ik blijf bij mijn standpunt: zo lang we de kleedkamers niet mogen gebruiken, geef ik geen training. Dat de competitie gehalveerd wordt, daar kan ik mee leven. Het lijkt mij ook eerlijker om vijftien matchen te spelen dan vijftien plus één. Je zal op die zestiende speeldag maar tegen een sterk team moeten spelen, als je nog punten nodig hebt om erin te blijven.” BRON: HLN - Hans Fruyt 07-12-20, 22:08

Stefan Brewaeys blijft trainer

Stefan Brewaeys zal ook in het volgende voetbalseizoen, 2021-2022, hoofdtrainer zijn van Kwik EINE.
Stefan Brewaeys 2020-21

Talentdetectie meisjes -

Voetbal Vlaanderen

Elke speelster op haar niveau. Hieraan werkt Voetbal Vlaanderen als sinds haar ontstaan. De Provinciale JeugdOpleidingen (PJO) vormen het detectiesysteem aan de basis. In elke provincie detecteren en groeperen we jonge talentvolle speelsters vanaf U11. Hierdoor geven we hen de kans om door te stromen naar het topniveau en een eventuele nationale jeugdselectie. Onder de eindverantwoordelijkheid van de technisch directeur Topsport krijgt de PJO een volwaardige plaats binnen het integraal topsportbeleidsplan van Voetbal Vlaanderen. Voetbal Vlaanderen coördineert en professionaliseert de verschillende Vlaamse PJO’s door het organiseren van talentdetectiedagen voor meisjes U11 t.e.m. U15.

Foto's: Kristof Catry
TalentdetectieMeisjes2020
TalentdetectieMeisjes2020
WhatsApp Image 2020-11-20 at 20.21.26 (3)
Alle foto's kan u vinden op onze website.

Multimove 2021

MultiMove
Kinderen leren bewegen staat centraal.

Vanaf 20/01/’21 elke woensdag van 17u00 tot 18u00 bij KWIK EINE.
Meer info? www.multimove.be of bel Eric Van Eeckhout op 0476/23 98 78
De lessen worden gegeven door de gediplomeerde begeleider MERLIJN DHONT.

Inschrijven voor Multimove kan U bij gilbert.lippens@telenet.be of 0477/97 33 93. Gelieve naam, geb. datum, gsm nr. en emailadres te vermelden.

Een lessenreeks van 11 kost €50.

ONLINE INSCHRIJVEN KAN HIER!

Vernieuwde Best of Belgian Football app

“WE LATEN FANS ELKE SPELER DIGITAAL OP DE VOET VOLGEN!”
Alle officiële wedstrijdinfo beschikbaar via vernieuwde voetbalapp Best of Belgian Football!
Een penalty, een gele kaart of een vervanging. Die wedstrijdstatistieken vinden alle voetballiefhebbers voortaan nog sneller en vlotter terug in de vernieuwde Best of Belgian Football Applicatie. De app neemt alle jeugd-, dames- en mannencompetities op in de grootste database van het amateurvoetbal.

Naast een nieuw design mag je vanaf deze update ook genieten van een uitgebreidere zoekfunctie, een eenvoudigere navigatie en een verbeterd matchcenter inclusief de laatste vijf seizoenen aan voetbalinformatie. Je kan je clubs, spelers en speelsters als favorieten selecteren zodat je in één oogopslag op de hoogte blijft van hun prestaties. Daarnaast zal de applicatie ook als eerste signaleren wanneer een wedstrijd of een speeldag afgelast wordt.
BoFApp_update_December2020
De nieuwste versie van de Best of Belgian Football app rekent ook op feedback van alle supporters. Wanneer je een technisch probleem, een bug of een verbetering wil melden dan schud je even met je telefoon en kan je op een zeer eenvoudige manier melden waar in de app we extra aandacht aan moeten geven.

De Best Of Belgian Football applicatie is gratis te downloaden via de Google Play Store en de Apple Store.
BB app

Steun Kwik Eine online

Trooper_KwikEine
Verenigingen zijn de maïzena van Vlaanderen. Ze binden en verbinden mensen, jong en oud, groot en klein,… ledereen is er welkom. Het is een plek waar je je thuis voelt, waar je kan leren winnen, verliezen, ondernemen, samenwerken, vallen en weer opstaan,…

Het verenigingsleven kan alleen maar bloeien dankzij het harde werk van een handvol vrijwilligers. Trooper wil deze vrijwilligers helpen om extra financiële middelen in te zamelen zodat zij meer kunnen bezig zijn met hun passie: hun vereniging organiseren.

Steun Kwik Eine en shop via de volgende ink: www.trooper.be/kwikeine

Uw reclame hier?

ReclameHier_KwikEinewebsite
Adverteren op onze website? Contacteer Mario Ronsse!

En dan nog dit..

- Het verenigingsleven kan alleen maar bloeien dankzij het harde werk van een handvol vrijwilligers. Trooper wil deze vrijwilligers helpen om extra financiële middelen in te zamelen zodat zij meer kunnen bezig zijn met hun passie: hun vereniging organiseren. Shop online via de volgende link: WWW.TROOPER.BE/KWIKEINE

- Heb je leuke verhalen, foto's of opmerkingen, dan kan u dit hier doorsturen.

- Heeft u zelf een mooie, recente ploegfoto van één van onze jeugdploegen genomen? Stuur de foto door via het formulier onderaan deze pagina.

- Wist u dat Kwik Eine een eigen Wikipedia-pagina heeft? Een kijkje nemen, klik HIER!

Evenementenkalender

Woensdag 20 januari '21 om 17u
1ste les Multilmove (Info & inschrijven)

Woensdag 27 januari '21 om 17u
2de les Multilmove (Info & inschrijven)

Woensdag 03 februari '21 om 17u
3de les Multilmove (Info & inschrijven)

Zaterdag 8 mei '20
Kwik Op Volle Toeren (Tickets & info)

- Overzicht evenementen Kwik Eine -
SponsorsKwikEine_2020-2023
facebook twitter instagram youtube custom 
Pater Ruyffelaertstraat 61
9700 Oudenaarde (Eine)