facebook twitter instagram youtube 
Logo Kwik Eine 2017 klein

Nieuwsbrief Kwik Eine

HeaderNieuwsbrief2019
Hallo [subscriber:firstname | default:abonnee], veel leesplezier met de negenenveertigste digitale nieuwsbrief van voetbalclub Kwik Eine. Op regelmatige basis ontvang je een leuke pagina vol met nieuwtjes. Heb je leuke verhalen, foto's of opmerkingen, dan kan u dit hier doorsturen.

Veel leesplezier!

~ Kwik Eine Webteam

Steun Kwik Eine online

Trooper_KwikEine
Verenigingen zijn de maïzena van Vlaanderen. Ze binden en verbinden mensen, jong en oud, groot en klein,… ledereen is er welkom. Het is een plek waar je je thuis voelt, waar je kan leren winnen, verliezen, ondernemen, samenwerken, vallen en weer opstaan,…

Het verenigingsleven kan alleen maar bloeien dankzij het harde werk van een handvol vrijwilligers. Trooper wil deze vrijwilligers helpen om extra financiële middelen in te zamelen zodat zij meer kunnen bezig zijn met hun passie: hun vereniging organiseren.

Steun Kwik Eine en shop via de volgende link: www.trooper.be/kwikeine

Voetbal Vlaanderen – update competitie 02/11/’20

CoronaMaatregelenOktober2020
U bent ondertussen ongetwijfeld op de hoogte van de nieuwe coronamaatregelen, ook deze betreffende de sport én de toepassing hiervan op voetbal. Het Bestuur van Voetbal Vlaanderen besliste in zitting van 28 oktober 2020 over een heropstart van de competities zoals onderstaand geformuleerd.
Op bepaalde zaken hebben we als federatie geen rechtstreekse impact. Elke beslissing blijft voorwaardelijk gezien de constant veranderende coronasituatie. Maar gezien vele clubs snakken naar een duidelijke tijdslijn en naar toekomstperspectief geven we het volgende mee:
 • De amateurcompetities liggen stil door het Ministerieel Besluit van 1 november 2020 tot en met 13 december 2020. Gezien er door 13j en ouder niet in georganiseerd verband (in clubs, sportlessen, groepen…) kan worden getraind, gezien een voorbereidingsperiode van enkele weken, voor opstart van de competitie nodig is, worden alle competities van Voetbal Vlaanderen stopgezet tot eind 2020.
 • We plannen dehervatting van de competities vanaf maandag 4 januari 2021. Futsal en minivoetbal kunnen op die dag met een nieuwe competitieweek starten.
 • Het eerste weekend voor de veldvoetbalcompetities wordt ingepland op zaterdag 9 en zondag 10 januari 2021. Dit geldt voor senioreswedstrijden, competitief en recreatief, evenals voor alle jeugdwedstrijden.
 • Voor de individueel uitgestelde wedstrijden door coronagevallen, omwille van bekerdeelname of andere redenen bieden we een dubbele mogelijkheid aan:
  • Ingeval uw club – al dan niet uitzonderlijk - over een gehomologeerde verlichting beschikt, kunnen deze wedstrijden midweek worden gespeeld, op één van de volgende woensdagen, met name op 6, 13, 20 of 27 januari 2021.
  • Indien de coronasituatie het mogelijk maakt kunnen die wedstrijden ook in overleg tussen teams en het verantwoordelijke competitiesecretariaat uitzonderlijk op 26 of 27 december 2020, of op 2 en 3 januari 2021 worden gespeeld.
Het is de ambitie om de clubs zo snel mogelijk op een gelijk aantal gespeelde wedstrijden te krijgen met het oog op een verder correct verloop van de competitie in functie van de afgesproken algemene regels van toepassing inzake vroegtijdige beëindiging.
Derhalve dient – nogmaals onder voorbehoud van corona - één van beide bovenstaande opties ingevuld. Deze wedstrijden dienen uiterlijk 31 januari 2021 te worden voorzien.

NIEUWE KALENDER ZONDER EINDRONDES

 • NIEUW: het Bestuur besliste in het seizoen 2020-2021 geen eindrondes te spelen, gezien er door het uitstel van de competitie en de geplande heropstart begin 2021, te weinig speeldagen beschikbaar blijven in de kalender. Bijkomende stijgers en dalers worden aangeduid over de reeksen heen op basis van de gekende regels, opgenomen in de Algemene Maatregelen bij het stopzetten van de competities (goedgekeurd door onze AV op 15 juni 2020).
 • De aangepaste kalender zal u uiterlijk 1 december ontvangen. Zoals u weet passen we in het competitievoetbal met stijgen en dalen de kalender aan op basis van de juiste opeenvolging van de geplande wedstrijden, zodat we er met meer kans in slagen om elke club op zijn minst éénmaal tegen alle andere clubs te laten spelen.

VERDUIDELIJKINGEN MINISTERIEEL BESLUIT

Daarnaast bereikte ons een bericht van de Vlaamse Sportfederatie (VSF) op 01 november 2020 waar nog enkele verduidelijkingen kwamen n.a.v. het nieuw gepubliceerd Ministerieel Besluit dat verwijst naar de protocollen bepaald door de bevoegde minister en de betrokken sportsector.
 • Sporten in georganiseerd verband (in clubs, wedstrijden, trainingen, groepen…) is verboden, behalve outdoor voor kinderen tot en met 12 jaar (geboortejaar 2008 of later).
 • Indoor sporten is verboden, behalve voor kinderen tot en met 12 jaar na goedkeuring lokaal bestuur.
 • Kleedkamers en douches blijven gesloten, behalve voor kinderen tot en met 12 jaar die op sportkamp zijn. Zij mogen gebruik maken van kleedkamers - geen douches!
 • Sportkampen enkel voor kinderen tot en met 12 jaar (overnachtingen zijn verboden) en enkel na goedkeuring van het lokaal bestuur.
 • Sportkantines blijven gesloten. Publiek is niet toegelaten, behalve 1 persoon van het huishouden bij kinderen tot en met 12 jaar of 1 begeleider bij een G-sporter. Dit geldt zowel voor trainingen als wedstrijden.
Na enkele moeilijke geformuleerde communicaties in ministeriële besluiten, kleurcodes of leidraden voor de sport is het NU duidelijk dat men in voorkomend geval de uitzonderingen mogelijk maakt voor U6 tot en met U13. Dit zorgt voor onderstaand bijgewerkt schema dat geldt vanaf 2 november 2020:
Voetbal+Vlaanderen+coronatabel+2+nov

Kip & ribfestijn uitgesteld

44DE3DC9-CDD0-4668-BB5E-536662069A18

Midweek special

Facebook-groep:
Voetbaltrainerstrainers Oostvlaanderen
Tekst: Tom De Bouvre
Jordy Eeckhout
Jordy Eeckhout

* Wat vind je van de beslissing van Voetbal Vlaanderen om de competitie opnieuw te starten kort na Nieuwjaar?
Ik vind dat een goede beslissing. Iedereen snakt terug naar voetballen, maar voorlopig is de gezondheid het belangrijkste.

* Wat deden jullie als ploeg de voorbije weken mbt tot trainingen?
de trainingen liggen momenteel stil, Al blijven we wel de conditie individueel op niveau houden. Zo kan iedereen scherp aan de herstart van het seizoen beginnen.

* Hoe verliep jullie competitiestart en zijn jullie daar tevreden mee?
wij kenden een goeie start tegen zeer goede tegenstanders. Als nieuwkomer in 2e provinciale 8/15 pakken is geen slecht begin, dus wij zijn tevreden van de competitiestart. Hopelijk kunnen wij bij de herstart deze vorm aanhouden.

* Aan welke speler van welke ploeg (niet uit je eigen reeks !!!) speel jij de bal door en is de volgende die scoort in de “MIDWEEK” en waarom juist deze persoon?
ik speel de bal door naar Jason Sevestre ec oudenhove ex-ploegmaat en goede vriend. Vormde in de tijd van eine een legendarisch duo met Thibault Vandeputte. Op training riepen ze soms “diejen kameroen das nie te doen” naar mekaar. Alee kom het is gewoon nen toffe pee.

Coronalert app - België

CoronAlertBelgie_app
Coronalert is een gratis app
De app helpt ons om elkaar te beschermen en de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te vertragen. Coronalert maakt gebruik van technologie om de contactopsporing in België te versnellen.

De app kan
- Je waarschuwen als je in nauw contact bent geweest met iemand die positief testte op het coronavirus. Dit gebeurt anoniem. Je weet dus niet met wie, waar en wanneer.
- Je adviseren over wat je moet doen om jezelf en anderen te beschermen.
- Andere gebruikers van de app, waarmee je in nauw contact stond, anoniem waarschuwen als je zelf positief zou testen op het coronavirus.

DOWNLOAD:
download-in-the-appstore-NL-
get-in-on-google-play-NL

Uw reclame hier?

ReclameHier_KwikEinewebsite
Adverteren op onze website? Contacteer Mario Ronsse!

En dan nog dit..

- Heb je leuke verhalen, foto's of opmerkingen, dan kan u dit hier doorsturen.

- Heeft u zelf een mooie, recente ploegfoto van één van onze jeugdploegen genomen? Stuur de foto door via het formulier onderaan deze pagina.

- Wist u dat Kwik Eine een eigen Wikipedia-pagina heeft? Een kijkje nemen, klik HIER!

Evenementenkalender

Zaterdag 8 mei '20
Kwik Op Volle Toeren (Tickets & info)

- Overzicht evenementen Kwik Eine -
SponsorsKwikEine_2020-2023
facebook twitter instagram youtube custom 
Pater Ruyffelaertstraat 61
9700 Oudenaarde (Eine)