facebook twitter instagram youtube 
Logo Kwik Eine 2017 klein

Nieuwsbrief Kwik Eine

HeaderNieuwsbrief2019
Hallo [subscriber:firstname | default:abonnee], veel leesplezier met de eenenveertigste digitale nieuwsbrief van voetbalclub Kwik Eine. Op regelmatige basis ontvang je een leuke pagina vol met nieuwtjes. Heb je leuke verhalen, foto's of opmerkingen, dan kan u dit hier doorsturen.

Veel leesplezier!

~ Kwik Eine Webteam

Jeugd -en amateurcompetities definief stopgezet

Corona_Competitie2019-2020stopgezet
Update Voetbal Vlaanderen 27/03/202

Onze corona crisiscel heeft beslist dat alle jeugd- en amateurcompetities van het seizoen 2019-2020 definitief worden stopgezet. Ontdek hier meer.

-Stand van 12 maart 2020 bepaalt het sportief eindklassement
-Besluit geldt voor alle afdelingen en reeksen van het jeugd- en amateurvoetbal
-Nog geen beslissing genomen over het profvoetbal

De corona crisiscel, waarin alle entiteiten van het Belgisch voetbal vertegenwoordigd zijn (KBVB, Voetbal Vlaanderen, ACFF en de Pro League), kwam op 27 maart 2020 in de voormiddag virtueel samen om het verdere verloop van de competities te bespreken.

De crisiscel nam in het belang van de volksgezondheid de moeilijke, maar stilaan onvermijdelijke beslissing om alle jeugd- en amateurcompetities, die sinds midden maart stilliggen, definitief stop te zetten.

Dat betekent dat er voor dit seizoen geen wedstrijden meer doorgaan in het jeugd- en amateurvoetbal. Niet voor het competitief voetbal, niet voor het recreatief voetbal, niet voor het Futsal en ook niet voor het Minivoetbal.

De Women’s Super League en alle andere vrouwencompetities vallen onder dezelfde regeling.

Mocht de algemene gezondheidstoestand toch nog tijdig gunstig evolueren, dan zal Voetbal Vlaanderen later na beslissing van de Veiligheidsraad, zeker de organisatie van vriendschappelijke wedstrijden en tornooien aanmoedigen.

EINDSTAND OP BASIS VAN RANGSCHIKKING 12 MAART 2020

De sportieve eindstand wordt in de komende dagen gepubliceerd. We communiceren hier later opnieuw over.

Jeugdtornooi geannuleerd

JeugdtornooiAPRIL-MEI2020AFGELAST

Lidgeld

2020 - 2021

Lidgeld2020-2021
Beste leden,

De afgelopen tijd is het bestuur bezig geweest met het verbeteren van een belangrijk aspect binnen de vereniging, namelijk het innen van contributiegelden. Doorgaans is het innen van contributie een tijdrovende klus, waar veel administratie bij komt kijken. Vanaf volgend jaar zullen we dan ook gaan werken met ClubCollect; een online tool die een aantal stappen van het factureren automatiseert, waaronder het versturen van betaalverzoeken, herinneringen, en het verwerken van betalingen.
Daarnaast biedt ClubCollect ook voordelen voor jou als lid. Met ClubCollect kun je er namelijk voor kiezen om in termijnen te betalen, en bepaal je gemakkelijk zelf op welke datum het geld wordt afgeschreven. Je krijgt daarnaast een persoonlijke betaalpagina met een factuuroverzicht, waarin je bijvoorbeeld zelf je gegevens aan kunt passen of een vraag kunt stellen aan de penningmeester.

Hoe werkt het precies?
ClubCollect is een online facturatiemodule die onze vereniging ondersteunt bij het innen van contributiegelden. Vanaf komend seizoen ontvang je van ClubCollect een betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina per e-mail, sms of per brief. Op jouw persoonlijke betaalpagina kies je, afhankelijk van de instellingen van de vereniging welke betaalmethoden je gebruikt.
Betaal je het liefst in termijnen? Dan verlopen de betalingen altijd via automatische incasso of bankoverschrijving en rekent ClubCollect een kleine administratieve bijdrage. Je bepaalt zelf op welke dag de betaling wordt afgeschreven, en voorafgaand aan iedere afschrijving ontvang je een aankondiging, zo ben je altijd op de hoogte.

Delen van gegevens
Om de dienstverlening uit te kunnen voeren delen wij als vereniging enkele persoonsgegevens met ClubCollect, waaronder je naam, e-mailadres, woonadres, bankgegevens, telefoonnummer en het te voltooien betaalbedrag. Je persoonsgegevens zullen nooit zonder toestemming worden verspreid of gebruikt voor commerciële doeleinden. Bekijk het Privacy Statement op de website van ClubCollect voor een exacte beschrijving van de gegevensverwerking. ClubCollect verwerkt de persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU 2016/679.13-14).

Wij zijn erg blij met deze stap. Als jullie hier vragen over hebben, kunnen jullie de penningmeester altijd even benaderen. Ook als er tijdens het werken met ClubCollect vragen zijn staat de vereniging hier altijd voor open.

Met vriendelijke groeten,
Het bestuur
>> Infobrochure downloaden <<

Kwik Eine zoekt!

KwikEineZoekt2020
Kwik Eine is nog steeds op zoek naar een T2 voor het komende seizoen.

Interesse? Bel Freddy De Clercq 0475/50 57 59 of Mario Ronsse 0475/51 64 54 of mario.ronsse@telenet.be

BBQ (24/05/'20)

(ONDER VOORBEHOUD)
OPGELET: BBQ IS VERPLAATST VAN 29/03/2020 NAAR 24/05/2020

Gemarineerde kipfilet - barbecueworst - varkens brochette - snede beenhesp en provencaalse saus. Rauwe groenten en frietjes!
Volwassenen: €18

Kind: €10 Kind (-10j): Balletjes in tomatensaus
BBQMEI2020

Kwik Op Volle Toeren 2020

Zoals te verwachten moeten wij Kwik op volle toeren op 9 mei aflassen.
De nieuwe datum is 1 augustus 2020 met dezelfde line-up artiesten. Alle reeds gekochte tickets en reserveringen blijven geldig.

Tickets & info: www.kovt.be
KOVT2020-1augustus2020

En dan nog dit..

- Dit jaar bestaat onze club 75 jaar! Heb je oude foto's, krantenknipsel of andere zaken? Stuur het hier door..

- Heeft u zelf een mooie, recente ploegfoto van één van onze jeugdploegen genomen? Stuur de foto door via het formulier onderaan deze pagina.

- Wist u dat Kwik Eine een eigen Wikipedia-pagina heeft? Een kijkje nemen, klik HIER!

Evenementenkalender

Maandag 06 april '20 - donderdag 09 april '20
Paasstage (GEANNULEERD)

Donderdag 30 april '20
25ste jeugdtornooi Johan Pattijn (U12 & U13) (GEANNULEERD)

Vrijdag 01 mei '20
25ste jeugdtornooi Johan Pattijn (U6 t.e.m. U11) (GEANNULEERD)

Zondag 24 mei '20
BBQ @ De Qubus (ONDER VOORBEHOUD)

Maandag 06 juli '20 - donderdag 09 juli '20
vakantiestage
(Inschrijven)

Zaterdag 1 augustus '20
Kwik Op Volle Toeren ~ On Pink
(Tickets & Info)

- Overzicht evenementen Kwik Eine -
SponsorsKwikEine-2017-2018
facebook twitter instagram youtube 
Pater Ruyffelaertstraat 61
9700 Oudenaarde (Eine)