Kwik Eine Nieuwsbrief

Logo Kwik Eine 2017 klein
Hallo [subscriber:firstname | default:abonnee], veel leesplezier met de achtste digitale nieuwsbrief van voetbalclub Kwik Eine. Op regelmatige basis ontvang je een leuke pagina vol met nieuwtjes.

- Kwik Eine Webteam

Verslag Sparta Wortegem - Kwik Eine A

Wortegem-KwikA
Dit rechtstreeks duel om de periodetitel startte scherp. Na drie minuten maakte thuisdoelman Moerman een knappe kopbal van Derudder onschadelijk. Twee minuten later werd een kopbal van Vindevogel door een bezoekende verdediger van de lijn gehaald. Met een rechtstreekse vrije trap bracht Melkebeke Eine op voorsprong. Zes minuten voor de rust kon Jeffrey Eeckhout de bezoekende defensie een eerste keer verschalken.

Wortegem-KWIKA 2
In het eerste deel van de tweede helft lukte Eeckhout, vaak in een rechtstreeks duel met zijn broer Jordy, een loepzuivere hattrick. Eerst strafte hij een foutje van doelman Van Zeebroeck af, daarna stond hij nog twee keer op de juiste plaats.

Wortegem-KWIKA 3
Dicht tegen het einde vergulde Melkebeke de pil. Dankzij deze winst veroverde Wortegem het eerste ticket voor de eindronde. Door dit eerste verlies van het seizoen moet Eine op de tweede plaats Gavere-Asper naast zich dulden.

Doelpunten: 24' Melkebeke (0-1), 39', 50' en 57' en 65' Eeckhout (1-1, 2-1, 3-1 en 4-1), 89' Melkebeke (4-2). (FHN) Bron: HLN

Wintertornooi 2018 (organisatie)

Eerst en vooral willen wij in naam van onze club Kwik Eine iedereen nog eens van harte bedanken voor jullie deelname aan ons tornooi. Wij zullen dan ook trachten om er een waar voetbalfestijn van te maken, moge deze dag voor iedereen aangenaam, sportief en leerrijk zijn..
Meer lezen

Bezoek van de Sint!

Zaterdag 17 november 2018 komt SINTERKLAAS rond 15u naar de kantine. Spelertjes van U6 tot en met U11 zijn van harte welkom.
Sinterklaas

Uitslagen weekend 03/11 en 04/11

Sparta Wortegem - Kwik Eine A
4-2 (Fotoalbum)

Kwik Eine B - Boekel B
6-3
KwikA-Sottegem--Petegem-KwikiB
logo-dkf-2015
facebook twitter youtube instagram
- Uitschrijven -