Nieuwe spelregels 2016-2017

FIFA heeft 94 spelregels gewijzigd sinds 1 juni 2016. In aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen besliste het Referee Department van de KBVB om verschillende nieuwe spelregels te verduidelijken. De FIFA-spelregels voor het seizoen 2016-17 zijn beschikbaar op deze pagina.

Lees Verder

Woordje van de trainer

Allereerst wil ik het voltallige bestuur van KWIK Eine, alsmede de sportieve cel bedanken voor het vertrouwen dat ik van hun kreeg voor het nieuwe seizoen. Het komende seizoen wordt voor mij het 3e seizoen als hoofdcoach. Om onze toekomstige doelstellingen te realiseren is het zeker en vast nodig om eens achterom te kijken. Waar […]

Lees Verder

Veel interesse voor spelersvoorstelling

Veel volk deze avond op de spelersvoorstelling. Er waait duidelijk een nieuwe wind door onze voetbalvereniging. Prachtig nieuw veld, nieuwe gezichten in de staf en de spelerskern en terug ruime interesse bij de supporters. Foto’s reeds online. Alle info van de avond zelf binnenkort online.

Lees Verder

Kalender 2016-2017

De volledige voetbalkalender voor het komende seizoen kan je vinden op deze pagina. U kan tijdens het seizoen steeds de uitslagen en de stand terug vinden op onze website.

Lees Verder